Info


 

 Kørekort til bil :

Hans' Køreskoles Import & Uddannelsescenter

Foto: Copyright, Jakob Boserup

VIGTIG INFORMATION


INFORMATION TIL ALLE ELEVER PÅ UDDANNELSESCENTRET


PRØVEAFVIKLING:

Færdselsstyrelsen har fået nogenlunde styr på afviklingen af prøver, vi kan bare ikke helt vide hvad der vil ske i fremtiden, derfor skal du være opmærksom på, at der til tider kan opstå problemer med at bestille det fornødne antal prøver og derfor kan der til tider være ventetid.

På køreskolen er det også blevet bestemt at vi kun kører prøver i de to byer hvor vi holder til ( Nykøbing F og Nakskov ).

Vi sender ikke elever til prøve andre steder, heller ikke teoriprøver.


SPROG:

Vi underviser ikke på andre sprog end Dansk, så hvis du ikke kan Dansk, i et omfang, at du vil kunne genneføre en normal undervisning på køreskolen og gennemføre en normal Dansk teoriprøve, så anbefaler vi at du tager en køreskole der har speciale/ erfaringer i den slags undervisning/prøver !


TOLKEPRØVER:

Køreskolen har desværre været udsat for en del dårlige erfaringer med tolkeprøver og derfor kører vi ikke disse prøver mere, er det en sådan prøve du vil have, anbefaler vi at du finder en køreskole der tilbyder tolkeprøver.


ADHD m.m.:

Køreskolen kører rigtig mange elever med forskellige diagnoser, så som ADHD m.m. Det er vigtigt, at hvis man vælger, at køre hos os, at du allerede fra starten gør køreskolen opmærksom på problemstillingen, det er svært at skulle gætte sig frem og derfor kan der opstå misforståelser, hvorfor en elev har indlæringsproblemer eller reagerer anderledes i bestemte situationer, derfor er det vigtigt at køreskolen bliver gjort bekendt med dette fra starten af uddannelsesforløbet, så vi kan sætte ind der hvor hjælpen er nødvendig, vær samtidig opmærksom på, at det ikke er en specialteori man får for ellers snakker vi om en helt anden pris !, man går med på almindeligt teorihold.

Vi forventer også at forældre er med til at hjælpe den unge gennem forløbet, ved at hjælpe med teorien derhjemme.

Vi er intereseret i at alle elever lærer det mest optimale i forbindelse med deres uddannelse hos os.

Ligeledes er det også vigtigt at man instiller sig på, at der skal mødes hver gang til teori, så der ikke bliver stop i undervisningen i kortere eller længere tid.

Har man stop pga. man hele tiden melder sig syg, går man glip af rigtig meget i undervisningen og derved kommer man bagud og så er det svært at indhente igen.


KRAV TIL DIG SOM ELEV:

Det at køre bil er en handling som kræver, at man kan tage ansvar og være voksen, derfor forventer vi også af dig som elev at du kan tage vare på din egen uddannelse og selvfølgelig også læse selvstændigt på stoffet som leder dig gennem køreuddannelsen.

Vi kan på køreskolen ikke sidde og holde i "hånden" hele vejen, du skal selv gøre en indsats.

Dine forældre må selvfølgelig gerne være med på sidelinjen, men kommunikationen forventer vi går gennem dig.

Læring er meget indivduel fra person til person. Det er dig som elev og din kunnen, der sætter hastigheden for hvor meget der skal til for at lære at køre bil og hvor hurtigt du kan lære det.

Mange tror det er bare med at køre en masse kørelektioner, men så simpelt er det bare ikke, der er mange andre ting som spiller ind, så som: Motivation, tro på at det nok skal lykkes, indstilling, motorik m.m.

En ting som er sikkert, det er at man kommer ikke sovende til et kørekort idag, man skal gøre en indsats både hjemme og på køreskolen. Til syvende og sidst er det dig som elev der skal til prøve og derfor skal din teoretiske- og praktiske færdigheder være på plads.

Forudsætningen for at komme gennem et køreforløb er derfor et samarbejde mellem dig og køreskolen ;)


Vi glæder os til at se dig på køreskolen, og vi vil bestræbe os på ved fælles hjælp at få dig igennem køreforløbet så hurtigt som muligt :)


Med venlig hilsen

Uddannelsescentret


NYE HOLD START


TILMELDING ER PÅKRÆVET!

AFHÆNGIG AF SITUATIONEN, KAN HOLDSTARTS DATOER BLIVE RYKKET, HOLD DIG OPDATERET HER !


VIGTIG- VIGTIG - VIGTIG

HVIS DU VIL VÆRE SIKKER PÅ HOLDSTART, SÅ SE PÅ FORSIDEN PÅ DETTE WEBSITE !HOLDSTART NYKØBING F      ( Se forside )


HOLDSTART NAKSKOV       ( Se forside )INFO OM TEORI- OG KØREPRØVER


Alle teori- og køreprøver kører igen, dog kan der være ventetid visse steder !


Alle prøver kører igen men færdselsstyrelsen har ikke 100 % kontrol over situationen endnu, du skal huske at medbringe gyldigt offentlig udstedt billede legitimation til prøverne.

Ellers vil din prøve blive afvist for din egen regning.

Har du gyldigt kørekort i form af knallert eller traktor skal dette med til prøven og vil blive godtaget for billedelegitimation.

KONTAKT TIL OS


Du kan selvfølgelig altid kontakte os via mail eller telefon med eventuelle spørgsmål.


E mail: hk.skole@post.tele.dk

Mobil 21 77 75 85

FØRSTEHJÆLPSUNDERVISNING


Vi underviser igen på fuld styrke i færdselsrelateret førstehjælp, vi du tilmeldes skal du sende Navn og mobil nr. på en af nedenstående numre, du vil da modtage sms med mobilepay nr hvorpå du skal indsætte betaling for deltagelse, inden du sættes på listen.

tlf. 21 77 75 85 el. på: hk.skole@post.tele.dk


Se mere under fanen undervisning og  kalender for dato !

REKLAME og TRYK !

Uanset om der er Corona, kan vi lave reklametryk, så ring bare ;-)


Vi kan stadigvæk lave tryk og reklame, er du interresseret kan du maile eller kontakte os på:


E- Mail: hk.skole@post.tele.dk


Mobil: 21 77 75 85